Artiesten in de Warmondse huiskamers

Daniëlle Schel: Patroon
Cabaretière Daniëlle Schel won in 2017 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury roemde haar programma  vol originele en eigentijdse thema’s en vondsten, NRC noemde haar een energieke en onbevangen persoonlijkheid. In haar voorstelling Patroon brengt ze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een middag vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes.

Paul & Paul: Unpplugged
Het duo Paul & Paul bestaat uit de muzikanten Paul van Grieken (Warmond) en Paul Mens (Voorhout). Tijdens een intiem miniconcert zingen ze covers van bekende nummers, waarbij ze de akoestische gitaar hanteren. Hun repertoire reikt van The Beatles en The Kings tot John Mayer. Speciaal voor kKik maakten ze akoestische arrangementen voor de gitaar. Leun achterover en geniet van Unpplugged (jawel, met dubbel p)!

Pepijn Meeuws: verwondering
Al van jongs af aan is Pepijn Meeuws gegrepen door de geheimen van de goochelkunst. In een informele setting neemt hij het publiek mee op een reis met verwondering als eindbestemming. Je zit er bovenop en tóch kun je niet bevatten wat er gebeurt. Vingervlugheid en mentale illusies vormen de hoofdingrediënten voor dit programma. En wellicht ook muziek, want als professioneel cellist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Trio Suleika weet Pepijn ook op die manier het publiek te betoveren.

Kortom: een leuk evenement waarbij u in kleine kring cultuur kunt snuiven, u zit er bovenop. En tussendoor gezellig een drankje met elkaar.